Frequently Asked Questions

 • Wanneer halen jullie The Mirror op? Is dit op de avond zelf of de dag nadien?
  Afhankelijk van het pakket dat U kiest, de voorkeur van de feestzaal en onze eigen logistieke planning, kan dit variëren. Dit spreken we normaal gezien met de feestzaal om de opties te bekijken.
 • Welke formaten zijn beschikbaar voor de gepersonaliseerde prints?
  U kan kiezen tussen twee formaten, 10x15 cm of 5x15 cm (het bekende 'strookje'). Bij het 5x15 cm formaat zijn er drie fotootjes, waarvan één gepersonaliseerd kan worden. Bij het 10x15 cm formaat is er de keuze uit 1 grote foto of 2 middelgrote foto's, waarvan dan alsook weer één foto kan gepersonaliseerd worden.
 • Wat bedoelt u precies met een gepersonaliseerde foto?
  De gepersonaliseerde foto is een foto naar u keuze (bvb.: een trouwfoto, foto van op vakantie, een bedrijfsfoto, logo, ...) die wij dan kunnen plaatsen in de plaats van waar normaal een foto van The Mirror zou staan.
 • Indien ik mijn trouwfoto van de dag van de trouw wil gebruiken als gepersonaliseerde foto, hoe werkt dit dan?
  De fotograaf plaatst best de foto op een USB-stick om dan af te geven aan de persoon die The Mirror komt opstellen / begeleiden. Dan kan deze ter plaatste ingeladen worden in The Mirror.
 • Hoe worden de kilometers berekend?
  Wij berekenen het aantal kilometers vanaf onze locatie (De Panne) tot de locatie van uw evenement en terug naar onze locatie. Afhankelijk van uw pakket, is er een bepaald aantal kilometers inbegrepen. Indien het totaal aantal kilometers overschreden is, rekenen wij €0.50/KM.
 • Is er constant iemand aanwezig van The Mirror?
  Wij zorgen er telkens voor dat er een persoon aanwezig is in het begin van het evenement om alles in goede banen te leiden en de mensen te begeleiden. Eens alles goed loopt, zal de begeleider op stand-by zijn indien er problemen zijn. Uit ervaring leerden we dat constant iemand bij The Mirror te hebben zorgt voor meer 'gespannen' en 'minder toffe' foto's.
 • Hoe krijg ik de foto's digitaal achteraf?
  Wij versturen alle foto's digitaal via WeTransfer ongeveer 1 tot 2 weken na het evenement. Via de link kan u dan alle foto's downloaden binnen de 7 dagen na ontvangst van de link.
 • Hoe reserveer ik The Mirror?
  Ga naar onze contactpagina en vul het formulier in, of stuur een e-mail naar info@themirror.be en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.
faq

Reserveer nu een unieke Photo Booth

Contact